Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Храна и култура, Суровини во прехранбена индустрија и Законски прописи од областа на храната нема да се одржат на 06.10.2016 (четврток).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top