Е-уписи на студенти

Предавањата по сите предмети кај Вонр.проф.д-р Валентина Павлова нема да се одржат од 10.10.2016 (понеделник) до 14.10.2016 (петок).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top