Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од 3 и 4 година во Велес дека предавањата по предметите Математика, Моделирање и оптимизација во нутриционизмот и Биостатистика се одложуваа од 05.10.2016 (среда) и ќе се одржат на 06.10.2016 (четврток) со почеток во 10.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top