Е-уписи на студенти

Дополнителното полагање по предметот Процеси на подготовка на храна ќе се одржи на 06.09.2016 (четврток) со почеток во 09.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top