Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека вториот колоквиум по предметот Англиски јазик 2 ќе се одржи во четврток (26.05.2016) во 10.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top