Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Интернет и мултимедија нема да се одржат на 10.05.2016 (вторник). Семинарските ќе се презентираат во терминот за колоквиум 2.  

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top