Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека вежбите по предметот Аналитика на храна нема да се одржат во среда (11.05.2016) и истите се презакажуваат во понеделник (09.05.2016) во 13.00 часот.(после предавањата Основи на диетотерапија).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top