Е-уписи на студенти

Семинарските работи и практичниот дел по предметот Интернет и мултимедија (MovieMaker и PowerPoint) ќе се презентираат на 10.05.2016 год. во 10.00 часот. Потребно е да се снимаат на ЦД или флеш меморија. После овој термин нема да се прифаќаат. Сите што немаат земено, потребно е тоа да го направат во најкус можен рок.

Предметен наставник

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top