Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од прва година дека предавањата по предметот Органска хемија ќе се одржат во среда (27.04.2016) во 09.00 часот.

Се известуваат студентите од трета година дека предавањата по предметот Аналитик на храна ќе се одржат во среда (27.04.2016) во 11.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top