Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека предавањата по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло нема да се одржат во петок (13.05.16) и истите ќе се одржат во вторник (10.05.16) во 09.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top