Е-уписи на студенти

Студентите кои ќе ги полагаат испитите по предметите Храна и култура, Технологија на храна од неживотинско потекло и Зачини и лековити растенија кај вонреден проф. д-р Викторија Стаматовска закажани на 22.09.2020 (вторник) потребно е најдоцна до 20 часот 21.09.2020 (понеделник) да се обратат на следниот е- маил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. за да го добијат линкот за пристап на платформата за полагање.

Студентите ќе можат да пристапат на платформата и да полагаат само со е-маил-от преку УКЛО (uklo.edu.mk).

                                                                                  

                                                                                    Од предметниот наставник

                                                                                    Доц. д-р Викторија Стаматовска

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top