Е-уписи на студенти

Испитот по предметите Математика, Моделирање и оптимизирање во нутризионизмот и Математика 1 ќе се одржи на 17.09.2020 (четврток) во 17.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top