Е-уписи на студенти

On-line испитот по предметот Законски прописи од областа на храната се презакажува за 31.08.2020 (понеделник) во 08.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top