Е-уписи на студенти

Студентите за практичната on-line настава која ќе се одржи на 08.07.2020 (среда) да се приклучат на следниот линк: https://meet.google.com/rrz-mpyk-ggs

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top