Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Маркетинг на прехранбени производи и Претприемништво и мал бизнис ќе се одржат на 29.10.2019 (вторник) во 11.15 часот. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top