Е-уписи на студенти

Пријавувањето на испитите ќе биде од 19.08.2019 год. до 23.08.2019 год. од 09.00 до 14.00 часот.

 

Лице за контакт: Виолета Сапсеноска

Моб.тел: 075 375 271

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top