Е-уписи на студенти

Гласањето за избор на членови и претседател на факултетско студентско собрание ќе се одржи на 31.05.2019 (петок) од 09.00 до 13.00 часот во просториите на факултетот. СТУДЕНТИТЕ СО СЕБЕ ДА НОСАТ ИНДЕКС, ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ПАСОШ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЈА.

ГЛАСАЊЕТО Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top