Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека на 17.05.2019 година (петок) ќе се одржат вежби по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло со почеток во 11.30 часот.

 

Предметен професор

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top