Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испитите за Априлската испитна сесија ќе биде од 08.04 до 12.04.2019 година. Во истиот период се замолуваат студентите да ги подигнат обрасците за стручна пракса во службата за студентски прашања.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top