Е-уписи на студенти

Априлската испитна сесија ќе биде од 06.05.2019 до 17.05.2019 година. Распоредот ќе биде дополнително објавен на веб страната.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top