Е-уписи на студенти

Првата колоквиумска недела ќе биде од 08.04.2019 до 12.04.2019 година. Распоредот дополнително ќе биде објавен на веб страната.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top