Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Маркетинг на прехранбени производи и Претприемништво и мал бизнис  со видео наместо на 18.12.2018 (вторник) ќе се одржат на 20.12.2018 (четврток) во 08.30 часот. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top