Е-уписи на студенти

Пријавување на испитите за јануарска испитна сесија ќе биде од 16.01. до 23.01.2019 година.

НАПОМЕНА: Покрај пријавувањето на испитите во студентски прашања, секој од студентите е задолжен да ги пријавува испитите и електронски во iknow системот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top