Е-уписи на студенти

На ден 03.12.2018 година (понеделник), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Кичево, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентите:

1.Ирена Наумоска од Кичево, тема на дипломскиот труд „Стабилност на масло од репка со ароматични растенија чувани 6 недели“ од предметот Аналитика на храна, со почеток во 10.30 часот и

2.Александар Ѓуровски од Кичево, тема на дипломскиот труд „Стабилност на ладно цедено сончогледово масло со ароматични растенија чувани 4 недели“, од предметот Аналитика на храна, со почеток во 12 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top