Е-уписи на студенти

Првата колоквиумска недела ќе се одржи од 12.11.2018 (понеделник) до 16.11.2018 (петок), а распоредот ќе биде објавен дополнително. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top