Е-уписи на студенти

Наставата ќе започне од 01.10.2018 (понеделник). Распоредот на настава е објавен на веб страната.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top