Е-уписи на студенти

На ден 28.09.2018 година (петок), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Кичево, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентите:

1.Емилија Димитроска Вренцоска од Кичево, со досие број 227, тема на дипломскиот труд „Стабилност на маслиново масло со ароматични растенија чувани 6 недели“ од предметот Аналитика на храна, со почеток во 10.30 часот   и

1.Елена Божиноска од Кичево, со досие број 251, тема на дипломскиот труд „Стабилност на ладно цедено сончогледово масло со ароматични растенија чувани 6 недели“ од предметот Аналитика на храна, со почеток во 12 часот.  

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top