Е-уписи на студенти

         Се известуваат студентите дека запишувањето на семестар ќе биде од 19.09.2018 до 21.09.2018 година. Студентите ќа треба да ги донесат и потврдите за реализирана пракса. После предвидениот рок ќе биде со казна. Се замолуваат да го запазат предвидениот рок.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top