Е-уписи на студенти

Покрај запишување на семестри и пријавување на испити во студентски прашања, сите студенти задолжително треба тоа да го направат и електорнски во Iknow системот. Сите оние студенти кои немаат корисничко име и лозинка, да се обратат на емаилот: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.. Во продолжение следи упатството за Iknow системот.

Упатство за iknow Е-сервис за студенти

Забелешка: Сите студенти мора да ја потполнат анкетата кој е анонимна за да можат да запишат семестар. За помош обратете се кај информатичарот на емаилот Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top