Е-уписи на студенти

Предавања по предметите Биохемија 2, Основи на диетотерапија, Сензорна анализа на храна и Технологија на вода и отпадни води ќе се одржат предавања на 23.04.2018 (понеделник) од 11.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top