Е-уписи на студенти

Пријавување на испити во априлска сесија ќе биде од 18.04.2018 (среда) до 20.04.2018 (петок).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top