Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Квалитет и безбедност на храна (видео) наместо на 20.04.2018 (петок) ќе се одржат на 18.04.2018 (среда) со почеток во 10.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top