Е-уписи на студенти

Првиот колоквиум по предметите Познавање на исхрана 2 и Процеси на подготовка на храна ќе се одржи на 13.04.2018 (петок) во 08.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top