Е-уписи на студенти

На ден 26.03.2018 година (понеделник), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Кичево, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Слободан Магденоски од Кичево, тема на дипломскиот труд „Особини на функционалните млечни производи  од предметот Технологија на млеко и млечни производи, со почеток во 12 часот.   

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top