Е-уписи на студенти

Студентите ќе можат да направат заверка на семестар од 26.02.-28.02.2018. Сите студенти задолжително треба да ја потполнат анкетата во iknow системот за да можат да запишат семестар.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top