Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Аналитика на храна ќе се одржат на 21.02.2018 (среда) со почеток во 10.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top