Е-уписи на студенти

Презентирањето на проектните задачи по предметот Законски прописи од областа на храната наместо на 22.12.2017 (петок) ќе биде на 25.12.2017 (понеделник) со почеток во 10.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top