Е-уписи на студенти

Вториот колоквиум по предметот Угоеност и недохранетост ќе се одржи на 19.12.2017 (вторник) со почеток во 10.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top