Е-уписи на студенти

Краен термин за доставување на проектните задачи по предметот Законски прописи од областа на храната е до 05.12.2017 (вторник). Терминот за презентирање на проектните задачи ќе биде дополнително објавен.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top