Е-уписи на студенти

Пријавувањето на испитите во Ноемвриска испитна сесија ќе биде од 13.11.2017 (понеделник) до 16.11.2017 (петок).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top