Е-уписи на студенти

Консултации по предметите Нова храна и Претприемништво и мал бизнис наместо на 26.10.2017 (четврток) ќе се одржат на 25.10.2017 (среда) со почеток во 12.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top