Е-уписи на студенти

Студентите кои што сакаат да си земат оценки по предметите од доц.д-р Даниела Н. Неделкоска тоа можат да го направат на 25.10.2017 (среда) во 11.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top