Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Храна и култура наместо на 24.10.2017 (вторник) ќе се одржат на 25.10.2017 (среда) со почеток во 12.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top