Е-уписи на студенти

На ден 26.10.2017 година (четврток), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Кичево, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Александра Гаврилоска од Кичево, со досие број 185, тема на дипломскиот труд „Анализа на примената на новите правила за означување на храната – информации поврзани со храната ,  од предметот Законски прописи од областа на храната, со почеток во 11.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top