Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од II, III и IV година дека заверка на III, V и VII семестар ќе биде од 18.09.2017 до 21.09.2017 година. Се замолуваат да го запазат предвидениот рок зошто во спротивно ќе запишат со казна. Студентите при уписот ќе треба да ги донесат и документите за прaктична настава.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top