Е-уписи на студенти

На ден 14.09.2017 година (четврток), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Кичево, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Танасула Димитровска од Кичево, со досие број 206, тема на дипломскиот труд „Промени на гликемискиот индекс при консумирање на различни видови на леб“ од предметот Познавање на исхраната 1, со почеток во 11.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top