Е-уписи на студенти

Септемвриска испитна сесија ќе се одржува од 01.09.2017 (петок) до 15.09.2017 (петок). Распоредот е објавен на веб страната на факултетот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top