Е-уписи на студенти

Испитите по предметит Англиски јазик 1 и 2 ќе се одржат на 16.06.2017 (петок) со почеток во 10.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top