Е-уписи на студенти

Испитите по предметите Општа хемија, Органска хемија, Инструментални и аналитички методи во исхраната, Аналитика на храна, Загадувачи во прехранбена индустрија, Технологија на безалкохолни и освежителни пијалоци и Технологија на масти и масла наместо на 12.06.2017 (понеделник) ќе се одржат на 20.06.2017 (вторник) со почеток во 10.30 часот. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top