Е-уписи на студенти

 

Известување

Семинарски-Технологија на храна од неживотинско потекло

 

Се известуваат студентите од III година Нутриционизам од сите три града Велес, Битола и Кичево кои го слушаат предметот Технологија на храна од неживотинско потекло дека треба најдоцна до 21.04.2017 (петок) да ги предадат семинарските работи во електонска форма.Предметен наставник

 

Доцент д-р Викторија Стаматовска

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top